Satsa på en snygg plissegardin

Något som är snyggt att ha så väl som att den fyller en funktion, det är en plissegardin. Det är som en blandning av en vanlig gardin och en persienn kan man säga. Med en plissegardin kan du skydda mot insyn så väl som att det ger en bra skugga inomhus. Den kan även användas för att mörklägga ett rum.

 Så du som vill ha snygga gardiner, som samtidigt även fungerar perfekt mot solen, ska definitivt satsa på plissegardiner. Ytterligare funktion på denna gardin är att under vintern så håller den värmen inne. Hos Hestra Markis hittar du en mängd olika modeller av denna sorts gardin.

Bra plissegardiner hittar du på nätet

Om du besöker Hestra Markis och deras hemsida, så kan du se deras utbud av plissegardiner. Dessa gardiner är tillverkade i ett bra material, som är tåliga och som skyddar mot sol och insyn, samt att den under kalla årstider håller värmen inne där den ska vara. Oftast vill man ha snygga gardiner i sina fönster och tänker mindre på funktion. 

Med en plissegardin kan du få båda delar. De är dels snygga att se på, och passar i alla sorters fönster, samt att de då har flera bra funktioner som hjälper till med olika saker. 

Hos Hestra Markis hittar du inte bara denna typ av gardin utan de har även andra sorters solskydd. De har också flera olika sorters markiser för utomhusbruk. De erbjuder även ett sortiment av olika tillbehör för alla deras produkter.