Prisvärd övernattning i Vetlanda

​I Trollebo hittar ni en av Småland allra vackraste platser och är absolut ett ställe som ni ska besöka någon gång i livet, att uppleva Sveriges olika miljöer och städer är något som man verkligen ska göra och det är perfekt att ni alltid kan hitta riktigt bra boende i Trollebo helt utifrån de önskemål som ni har på er semester eller konferens. Söker ni efter övernattning Vetlanda​​​​​ så är det absolut Trollebo som ni ska vända er till för att få såväl riktigt fina rum som god mat och härlig miljö. 

Då man på Trollebo i Vetlanda även erbjuder möjlighet till konferens är det ett perfekt sätt att kombinera jobb med härliga aktiviteter för alla medarbetare. Ni kan välja mellan en budgetvariant eller om ni vill satsa på ett lite lyxigare Bed & Breakfast hos dem och ni har alla möjligheter till en riktigt lyckad konferens med allt vad det innebär från fräscha och moderna lokaler till riktigt god mat och fika. I närområdet ligger det även mycket härlig natur där ni kan njuta av en lugn fisketur eller kanotpaddling på Värnen, ni har i närheten även tillgång till cykel- och vandringsleder, allmän badplats och flera olika naturreservat.​

Trollebo gård är till för alla

Trollebo gård har alltså inte bara allt för er som vill boka in en konferens eller kick-off tillsammans med arbetskamraterna, det är dessutom ett perfekt resmål för såväl par som barnfamiljer. Ni kanske vill ha en härlig och lugn romantisk weekend på ett Bed & Breakfast och njuta av långsamma promenader i härlig natur och fantastisk fika och mat på deras Slottscafé. 

Eftersom att ni även har närheten till Astrid Lindgrens värld och deras stora park med getter, ankor, höns och hästar är det ett perfekt resmål för barn och familjer där ni har möjlighet till flera olika val när det kommer till övernattning.