Blogg

Local EAT Award 2016

Happy Onion Farm har vunnit regionspriset i en nordisk hållbarhetstävling! Vi är så glada och stolta att vi nästan spricker! Såhär står det i pressmeddelandet angående vår vinst:

Det blev det urbana jordbrukskooperativet Happy Onion Farm i Malmö som tog hem regionspriset för södra Sverige i Local EAT Award 2016.

Läs mer »»

Prenumerera på Happy Onion Farms grönsakskasse!

Prenumerera på Happy Onion Farms grönsakskasse!

(For information in english about a subscription to our vegetables please e-mail us at happyonionfarm@gmail.com)

Vi är jätteglada att nu kunna erbjuda möjligheten att prenumerera på våra grönsaker och örter!

Läs mer »»

Bli volontär hos Happy Onion Farm!

Hejsan alla glada grönsaksälskare! (If you need information about volunteering with us in english, please send us a message!) Vi på Happy Onion Farm får ofta frågan om vi är i behov av volontärer någon gång då och då.

Läs mer »»

Happy Onion Farm i media

2016 startar bra för tre lyckliga lökar som ju såklart blir lyckligare än någonsin av att få vara med och sprida ordet om urban odling och hållbarhet!

Läs mer »»

Happy Onion Farm knyter ihop säcken

Happy Onion Farm knyter nu ihop säcken efter ett första år som urban farm, företag i form av ekonomisk förening, grönsakshandlare och mathantverkare! Vi, Isolde Broekmans, Charlotte Gouranios Nycander (jag) och Carlos Rojas har jobbat hårt, lärt oss massor och har jättemånga av idéer och planer inför 2016!

Läs mer »»

2014 i Västra Skrävlinge

I mitten av maj 2014 drog projektet Stadsbruk igång i Västra Skrävlinge i Malmö. Vi var ett gäng förväntansfulla odlare som såg traktorn plöja upp våra jordplättar medan våra gröna fingrar kliade!

Läs mer »»

på gång i huvudstaden

Lördagen den 6 september drar hemmets Gröna Vrå till Stockholm för att njuta av en stadsodlarfestival som anordnas av Peppar och Pumpa!

Läs mer »»

Bladlöss VS linslöss!

Där det finns en bladlus hittar man inte sällan även en linslus! Mitt ODLA visar upp sig i Sydsvenskan!

Läs mer »»

Detta händer i Västra Skrävlinge

Vips så blev jag och två personer till anställda av produktionsbolaget Xenofilia  för att vara med och jobba med projektet Stadsbruk i Västra Skrävlinge i Malmö.

Läs mer »»

Lunchbox!

På Mitt ODLA på Claesgatan har Hemmets Gröna Vrå hjälp Arvid och Malin, som driver butiken High on Life, att anlägga en Lunchbox!

Läs mer »»